Du behöver:
4 laxfileer (frysta eller färska whatever men tinade!)
Silverlök (alternativt vanlig gullök)
Grädde
Färsk spenat
Smaka av med salt och citronpeppar
+ pasta/fusilli eller penne
Helt enkelt; börja med att dela laxen i mindre bitar, steka den och steka löken lätt. Tillsätt de andra ingredienserna eftersom. Lägg upp på en tallrik och toppa med ruccula. Et voila!
Ibland struntar jag i spenaten och blandar i rucculan istället. Minst lika gott!
Här har jag även valt att steka några champinioner... gott
Silverlök (alternativt vanlig gullök)
Grädde
Färsk spenat
Smaka av med salt och citronpeppar
+ pasta/fusilli eller penne
Helt enkelt; börja med att dela laxen i mindre bitar, steka den och steka löken lätt. Tillsätt de andra ingredienserna eftersom. Lägg upp på en tallrik och toppa med ruccula. Et voila!
Ibland struntar jag i spenaten och blandar i rucculan istället. Minst lika gott!
Här har jag även valt att steka några champinioner... gott
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar